Luisteren naar jezelf en de ander is cruciaal voor verbinding, en kan gecultiveerd worden (deep listening). De workshop is geïnspireerd door principes en methodieken van familieopstellingen, deep democracy, transformative mediation en alternatives for violence projects.

Mirjana werkt methodisch en intuïtief spelend tegelijkertijd. Haar persoonlijke levensverhaal transformeerde zich tot een geïnspireerde beroepspraktijk: Ze studeerde aan de theater-, televisie- en filmacademie in Zagreb; doorleefde het pijnlijke uiteenvallen van Joegoslavië, volgde na de oorlog de masteropleiding DasArts in Amsterdam en ontwikkelde in het laatste decennium een coaching en trainingspraktijk in storytelling, relatietherapie en familieopstellingen. In onder meer Londense CSC-Center for systemic constellations, in Johannesburg en in Amsterdam bekwaamde ze zich zowel in het werken met groepen, als in individuele begeleiding. Ze is onder meer docent aan de Storytelling Academy (https://storytellingacademy.nl/docenten/mirjana-smolic/) en de Ruigoord Academy.

Contact Mirjana via Amsterdamconstellations@gmail.com

Duur: 45 min

Verzorgd door: Mirjana Smolic (Zagreb, 1967):