Botanische Wijsheden

Het botanische pad is een prachtige manier om verbinding te maken met je intuïtie en de onderlinge verbondenheid van alles te voelen. Ik begon mijn botanische reis heel jong op het Franse platteland van Lotharingen in de tuin van mijn overgroot oma. 

Ik raakte deze weg kwijt met mijn studies en carrière als wetenschapper.

In deze lezing ga ik het verhaal vertellen over hoe ik mijn botanische pad teruggevonden heb, hoe alles opnieuw met elkaar verbond is, mijn passie, mijn ware zelf en vooral hoe ik de taal van planten ontdekte. Voor mij geeft deze traditionele kennis een diep gevoel om de natuur te willen koesteren, een noodzakelijk begrip om op weg te gaan naar ecologische duurzaamheid.

Klaar om de eerste stap te zetten in de magische wereld van Botanische Wijsheid?

Minimale leeftijd: 12 jaar

Taal:
NL / EN / FR

Minimaal aantal
deelnemers: 8

Duur: 1,5 uur

Verzorgd door:
Dr. Hélène Courrier

Kosten:

Contact via:
Hélène Courrier
h.m.courrier@gmail.com

Website:
https://helenecourrier.com

06-2866588