Luchtbusverhalen

Margrid van der Linden kwam in 1975 op Ruigoord te wonen. Vandaag de dag is zij nog dagelijks aan het werk in het atelier waar haar drie kinderen opgroeiden.

In 1979 bedacht ze om met elkaar een reis met de Luchtbus, de vroegere Magic bus, te gaan maken die uiteindelijk naar India leidde. Deze reis heeft ze vastgelegd in een reisverslag. Tijdens deze 2 jaar durende reis waren de gezamenlijke happenings met lokale kunstenaars de rode draad. Zo weefde Ruigoord een web van internationale contacten. Margrid speelt al 47 jaar een rol in de organisatie van Ruigoord. Zo is voorzitter van de atelier commissie en de officiële chroniqueur van Ruigoord.

In overleg met de aanvragers leest Margrid voor uit haar reisverslagen. Deze zijn zo levendig dat het soms lijkt of je even in de bus mee op weg bent.

Minimale leeftijd:

Aantal deelnemers:

Duur: 45 minuten

Verzorgd door:
Margrid van der Linden

Kosten:

Contact via:
Margrid van der Linden
06-2866588