De Homo Ludens

Hans Plomp is dichter schrijver en activist. Hij is één van de grondleggers van Kulturele Vrijplaats Ruigoord, een groene oase omringd door toxische industrieën. Ontdek de literaire wereld van Plomp. Hans is een Nederlandse schrijver en dichter, hij heeft decennialang zijn stempel gedrukt op de Nederlandse letteren. Van Amsterdam tot ver daarbuiten heeft Plomp met zijn unieke pen de essentie van menselijke ervaringen vastgelegd. Verken hier zijn poëtische werken, laat je meenemen op reis door zijn gedachten en ontdek de diepgang van zijn creativiteit. Hans Plomp, een meester in het vangen van emoties en verhalen in woorden. Welkom in zijn literaire universum.

Ruigoord, biedt ruimte aan de scharrelmens met vrije uitloop, een experiment in samen leven en spelen. Hier kan de Homo Ludens zich manifesteren, de mens van de toekomst, die paradoxaal genoeg ook de oorspronkelijke mens is, zoals die bewaard is in vele Inheemse Culturen.

Leeftijd:

Aantal deelnemers:

Duur:

Kosten:

Contact via:
Hans Plomp