Wil jij ook Vriend van Ruigoord worden?

Inspiratie is niet te koop, maar helaas zijn er wel bijkomende kosten. Is Ruigoord een plek waar jouw hart sneller van gaat kloppen? En wil je ook dat we tot in de eeuwigheid kunnen blijven bestaan? Word Vriend van Ruigoord en steun het dorp moreel en financieel! De opbrengsten van deze jaarlijkse steunbetuigingen gaan in onze spaarpot en steken we uiteindelijk weer in het dorp.

Het leven is geven en nemen, en als Vriend van Ruigoord geef je niet alleen je steun, je wordt onderdeel van een kring van betrokkenen, geestverwanten en gelijkgestemden. Je krijgt zo nu en dan een mailtje met speciale aanbiedingen – bijvoorbeeld een ticketlink naar Landjuweel camping tickets, een aantal dagen voor de publieke kaartverkoop begint. Kans op korting voor een programma in de kerk.

Welke voordelen heb je als Vriend van Ruigoord?

  • Vanaf € 15,- per jaar: je draagt bij in het onderhoud en het voortbestaan van ons mooie dorp. En je draagt bij aan verschillende projecten zoals bijvoobeeld: Het Voedselbos, Een poort aan de ingang van het dorp, Onderhoud van het dorp, Earthship.
  • Vanaf € 25,- per jaar: Je draagt bij aan onderhoud en voortbestaan van ons dorp, je steunt verschillende projecten. Extra kans om Landjuweel campingkaarten te kopen een aantal dagen voor de officiële verkoop begint.
  • Vanaf € 50,- of meer per jaar: Je draagt bij aan onderhoud en voortbestaan van ons dorp, steunt verschillende projecten. Extra kans om Landjuweel campingkaarten te kopen een aantal dagen voor de officiële verkoop begint. De mogelijkheid om een aantal dagen voordat de officiële verkoop van het Ballonnen Feest begint 2 kaarten te bestellen. *