Wisdom Keepers op Ruigoord

Op zondag 4 september waren er Wisdom Keepers in Ruigoord.

Er zijn onbeschrijfelijke prachtig mooie foto’s van een bijna onbeschrijfelijke dag op Ruigoord. Een dag vol van kracht, focus, kleur, water, waarheid, wijsheid, plezier, geluid, klank, zang en dans. Marijke Kodden is de maker van alle deze onwijs mooie foto’s, en ze is veel meer. Ze is degene die de vrouwen naar plekken brengt zodat ze hun verhaal kunnen delen en ze is de maker van een documentaire over de KIVA ceremonies waar Shirley en Cheryl een belangrijk deel van zijn.

De KIVA documentaire komt heel binnenkort uit en zal dan op Ruigoord vertoond worden, samen met de film over de situatie van de tribe van Shirley Krenak. Houd je mail dus in de gaten en kijk hier alvast de trailer, om een impressie te krijgen: https://youtu.be/tkcyMX9g1B4

Volg de onderstaande Facebook link om het gehele album te bekijken!

CHERYL ENGEL
(Lakota Activist/Waterbeschermer – VS)

SHIRLEY KRENAK
(Activist, Waterbeschermer en Verdediger
van de rechten van Inheemse Vrouwen specifiek – Brazilië) 

MARIANA ARAVALES
(Waterbeschermer – Argentinië/Spanje)