Het programma van 13/08

De zaterdag is het jaarlijkse hoogtepunt van het Landjuweel, op deze dag vind de nachtelijke beeldenroute plaats, een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen! Kom gehuld in je mooiste kledij en versier je lampionnetje bij het Knutselstation. Bekijk hieronder het volledige programma van de zaterdag.

★ DJ henk aap ★ Hila HutmacherPower to the PipoScheepskameel ★ Bacchanalia ★ MC Marti ★ Fred Electric ★ Jupitero ★ Haisu ★Etnetica ★ Polo ★ Vinni ★ Psykadelica ★ Amsterdelics Komodo ★ DJ Esta Polyesta ★ Collective Explosive ★ Anna RFDJ Isis and friends ★ Samba ★ Mauricio LIVE ★ Memepiemento ★ Collignon ★ Aggy Lou ★UMOJA ★ Pushin Wood ★ Radikal Rupert

De zaterdag is uitverkocht!
Exacte tijden en het blokkenschema zullen later te vinden zijn in het programmaboekje.