Op 12 mei werdt onze nieuwe poort feestelijk geopend door de staatssecretaris van media en cultuur; Gunay Uslu!  Tevens werd tegelijkertijd ook onze nieuwe Frisse-Luchtbus ingewijd. Uiteraard was het Rudolf die als vanouds als eerst het stuur nam. Een mooiere start voor onze vieringen dit jaar hadden we niet kunnen wensen!

Het hele weekeind waren alle ateliers open voor het publiek en exposeerde onze ruige kunstenaars hun werk van het afgelopen jaar tijdens Openbare werken! We zijn nog steeds aan het nagenieten van de overvloed aan lieve reacties en positieve energie!

We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan de poort, onze nieuwe Luchtbus en het geloof in het voortbestaan van Ruigoord. ⁠

Veel dank aan fotograaf Coen Dijkstra @fotocoendijkstra die deze momenten heeft weten vast te leggen! ⁠