Gelukkig 50 jaar Ruigoord!

Ter ere van ons 50-jarig jubileum vinden er het gehele jaar extra bijzondere programma’s plaats! Programma’s en gatherings die het verleden eren, maar vooral onze toekomst benadrukken! Dat Ruigoord al 50 jaar heeft weten te bestaan is een waanzinnige prestatie en is mede mogelijk gemaakt dankzij jullie allemaal! Ruigoord is van en voor iedereen en het is belangrijk dat dat nog eens 50 jaar zo blijft. Op naar de 100 jaar! Hier vind je vast enkele, kort toegelichte highlights, uit ons 50 jaar programma, gatherings die je zeker niet wil missen en die je ook meteen in je agenda kan omcirkelen. Later dit jaar volgt er nog meer informatie over ons jubileumjaar en wordt er nog meer programma bekend gemaakt!

Druk op het + rechtsonder naast “Google Calender” om deze agenda toe te voegen aan je Google-kalender