De aftermovie van Het Landjuweel 2022

Het Landjuweel 2022 schittert nog steeds fel na in onze herinneringen… Jullie beschreven het als “een melting pot”, “kleurrijk”, “speels” en “een sprookje”! Deze magie is nu ook nog eens vastgelegd in beeld en gemaakt door een trouwe bezoeker, Carlos Flores. Hij heeft deze film geheel op eigen kracht gemaakt en aan ons cadeau gegeven!

Wij zijn jullie, ons prachtige publiek, nog altijd dankbaar voor jullie openheid, kleurrijke samenzijn en liefde voor elkaar!

We hebben ook nieuws over onze 2023 Jubileumeditie! Het Landjuweel 2023 zal plaatsvinden van 27 tot en met 30 juli

? Op 5 november gaat de kaartverkoop van het Landjuweel 2023 van start! ?

Dat we in Ruigoord volgend jaar ons 50-jarige bestaan groots gaan vieren, is allang geen geheim meer. We pakken niet alleen flink uit met ons programma, we dijen ook nog eens uit op ons terrein. We voegen namelijk het grote veld, aan het begin van het dorp, voor het eerst toe aan ons juweel!

Wil je meer lezen over het landjuweel 2023 volg dan de onderstaande link en houd de sociale media kanalen van het Landjuweel in de gaten.

Lees hier alles over Het Landjuweel Festival