Het Landjuweel 2022

Tijdens het Landjuweel viel er een warme gloed over Ruigoord. Door de hitte en een supersonische maan leek ons dorp heel even getransporteerd naar een andere wereld, een woestijn planeet, waar magie bestaat en het kosmisch lek wagenwijd geopend is. We zijn nog aan het nagenieten van het bijzondere ritueel wat met geen pen te beschrijven is, maar voor altijd in ons geheugen staat gegrift.

Gelukkig hebben we fotografische impressies van ons Juweel, de albums staan online!
Heb je deze nog niet gezien volg dan de onderstaande links:

Het Landjuweel van Anne Harbers : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.164692792809984&type=3
Het Landjuweel van Sam eye Am : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.163509912928272&type=3
Het Landjuweel van Lotte Stierhout : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.163231092956154&type=3
Het Landjuweel van Coen Dijkstra : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.162824282996835&type=3

Dankjewel lieve EHBO, fantastische beveiliging en geweldige verkeersleiders!
Jullie zorgde voor onze veiligheid en dat deden jullie met trots, humor en geduld! Jullie hebben een fantastische prestatie geleverd.

Dankjewel aan alle creatieven, ik heb met open mond en verbazing gekeken naar het werk dat jullie hebben neergezet.
De pracht en de praal, de wonderbaarlijke en soms bizarre creaties die het Land veranderde in een Landjuweel. in een woord; WAUW!

Vrijwilligers, strijders en iedereen die met liefde mee heeft geholpen aan het mogelijk maken van onze gathering. Van het rondbrengen van water, het schoonmaken van toiletten en het begeleiden van artiesten tot het scannen van kaartjes en het helpen met de catering, al jullie werk was voelbaar en zichtbaar! Mijn dank is groot.

Dankjewel hoog geëerd publiek, mijn juwelen. Wat waren jullie lief, leuk, grappig, mooi, eigen en vooral; open! Hoe zoveel verschillende mensen, met verschillende verhalen, samenkomen op zo een klein stukje land… en dat al die mensen dan 1 worden en zich verenigen. Dat is Het Landjuweel, dat zijn jullie!

Dankjewel Ruigoord, zonder jou geen Landjuweel, zonder jou geen culturele & creatieve vrijplaats. Iedereen heeft je weer gezien in volle glorie en het is duidelijk hoe belangrijk jij bent! Voor ons, voor de stad, voor creativiteit. Op naar volgend jaar, op naar 50 jaar Ruigoord!

Liefs Het Landjuweel 2022