50 jaar Ruigoord. 50 jaar kunst!

In 2023 bestaat Ruigoord 50 jaar. Ter ere van dit heugelijke jubileum zal Ruigoord opnieuw doen wat Ruigoord al 50 jaar doet, kunst en cultuur een platform bieden. Dit jubeljaar willen wij vieren door onder andere een wel heel bijzondere beeldenroute. Een route waar kunst en natuur elkaar ontmoeten, een unieke gelegenheid voor beeldhouwers jong en oud.

Wij verwelkomen unieke werken van formaat, die thuis horen in de ruige natuur. De geselecteerde werken zullen voor onbepaalde tijd tentoon worden gesteld in de natuur van Ruigoord en zullen toegankelijk zijn voor iedereen.

Hoort jouw werk in de ruige natuur?
Wil je dat dit gezien word door duizenden mensen per jaar?
En wil je Ruigoord nog mooier maken voor de komende 50 jaar?
Stuur een mailtje met je werk naar: bobbi@ruigoord.nl
Met als titel: Kunst voor in Ruigoord