Zaterdag 30 april aanstaande viert Dj Isis haar 30 jarig dj jubileum in Paradiso.

Dj Isis is één van de langstlopende resident dj’s van Ruigoord. De afgelopen decennia speelde ze vele malen in de Kerk en op onze festivals. Ook levert ze met grote regelmaat als curator en aanjager bijdragen aan onze programma’s.
Als één van de pioniers in het Nederlandse dj landschap pakt ze eind april groots uit met een multidisciplinair programma. Verwacht een spetterende avond met verschillende artiesten door de 3 zalen van Paradiso waarbij Isis in de Grote zaal een solo set draait samengesteld uit 30 jaar dansmuziek geschiedenis. Een greep uit de Ruigoordse artiesten die 30 april een bijdrage komen leveren zijn oa: videokunstenares Gitte Spinder aka Spinsekt, Mozes Meijer, Inphiknight, Krien Jozeph & Merante Tamar en Leila van Wetten. Uit Berlijn komt niemand minder dan Martha van Straaten de feestvreugde verhogen en daarnaast heeft de grondlegger van de Nederlandse dj cultuur en levende legende Eddy de Clercq aangekondigd met zijn nieuwe project Afrotronic het feest mee te komen vieren!

Wil je er ook bij zijn? Dat kan! 
Klik op onderstaande link: (indien op mobiel, klik het zwarte ‘pop up’ scherm weg ;))
https://tickets.paradiso.nl/b6d81b687ebb48598810bcd5e9bb6585/

Fb event: https://www.facebook.com/events/974785396498138