In aanloop naar het jubileumjaar 2023 hebben we in de vorige nieuwsbrief een oproep geplaatst dat we op zoek zijn naar mensen die graag hun ervaring en expertise willen inzetten om Ruigoord nog een stukje mooier te maken. Jullie hebben vol enthousiasme gereageerd! Wij hebben bijvoorbeeld samen met Buwin van de Bleeslat een prieeltje gebouwd bij de nieuwe moestuin. Andere steunpilaren met ervaring in projectontwikkeling en bodemonderzoek werken nu met ons mee aan het project een aardehuis in Ruigoord te bouwen.

Sommige talenten en ervaringen zijn ruimschoots in Ruigoord aanwezig. Andere zijn schaars. Wij zijn nog op zoek naar een notaris, een CAD-tekenaar en andere doeners die meehelpen projecten te realiseren. Als steunpilaar word je nauw betrokken bij belangrijke ontwikkelingen in Ruigoord en houden we je op de hoogte van wat er speelt.

https://www.ruigoord.nl/01/06/2021-/steunpilaren-gezocht/