Vrouwenstemmen

Afgelopen zondag had Ruigoord twee zeer bijzondere vrouwelijke gasten in haar kerk die hun boek presenteerden. Hedy d’Ancona las voor uit haar boek ‘Vrolijk verval,’ een uniek werkje vol humoristische anekdotes die de zachte uitsluiting van ouderen op fenomenale wijze uiteenzet. Een aanrader om aan te schaffen.

Tevens hadden we daarnaast wel een heel aangename verrassing. Lale Güll las voor uit haar boek ‘Ik ga leven,’ en werd door Inge van Ulden geïnterviewd. De komst van deze gast is bewust geheim gehouden, gezien de dreiging die boven haar hoofd hangt. Ruigoord is enorm trots beide vrouwen te hebben mogen ontvangen en onze bezoekers zo te mogen verrassen.

Daarnaast las Gerben Hellinga vrouwengedichten voor. Onze eigen Helli heeft het geheel muzikaal omlijst en de Ruigoord Rebels sloten met een swingend optreden deze mooie dag af. Kortom, dit was een middag waar je bij had moeten zijn. Mocht je het gemist hebben, niet getreurd, want onze eigen Rooie Reporter, Anita Janssen, heeft een mooie korte rapportage gemaakt. Wil je deze middag terugzien? Klik dan hier.

Hans Plomp en Yvonne van Doorn zitten verder niet stil, over een maand zal er weer een spectaculair Vurig Woord zijn! Wil je op de hoogte blijven? Meldt je dan aan voor de Facebookgroep ‘Het woord in Ruigoord’ of houdt onze agenda op de website in de gaten.