foto Arthur de Smidt

Ruigoord is vele malen groter dan de ateliershouders alleen. Gelukkig maar, want wij hebben jou nodig. Wil je graag iets bijdragen aan dit vrije en open kunstdorp, dan is dit het moment.

In 2023 bestaat Ruigoord 50 jaar en daarna gaan we op naar de 100! We zoeken krachten ter voorbereiding en uitvoering van het jubeljaar. En mensen voor de verdere kunst en cultuur ontwikkeling op weg naar 100 jaar Ruigoord. Daar hebben we enthousiastelingen voor nodig, die niet voor geld, wel voor het plezier dit mede mogelijk gaan maken.

Ruigoord zal nog meer een oord worden voor natuur en duurzaamheid met een eetbaar landschap, een moestuin, ateliers en expositieruimte in een zogeheten „earthship“ gebouwd van natuurlijke materialen. Wij geloven dat de gemeenschap in en rond Ruigoord onze visie voor deze bijzondere plek kan verwezenlijken.

Sommige talenten en ervaringen zijn ruimschoots in Ruigoord aanwezig. Andere zijn schaars. Wij zijn bijvoorbeeld dringend op zoek naar een notaris, een CAD-tekenaar en een doeners die meehelpen projecten te realiseren.

Kan jij iets wat wij niet kunnen, draag je Ruigoord een warm hart toe en heb je een beetje tijd over waar je een zinnige besteding voor zoekt? Vul het formulier in of mail naar steunpilaren@ruigoord.nl.
We nemen contact met je op. Als steunpilaar word je nauw betrokken bij belangrijke ontwikkelingen in Ruigoord en houden we je op de hoogte van wat er speelt.

Wij kijken uit naar jouw ondersteuning! We kunnen er samen voor zorgen dat in ons geliefde dorp het mooiste van onszelf en anderen (inclusief de natuur) tot bloei kan komen. 

We zijn op zoek naar onderstaande functies

Media:Copy writer-Social media expert-Grafisch vormgever-DTP-Webdesigner

Plannen maken: Technisch tekenaar ConstructeurNotarisArchitect duurzaam bouwen – Project manager-Fondsenwerver

Algemeen: Bouwbiologisch expertTransporteurVrijwilligers coordinatorLogistiek planner – Duurzaam schoonmaak coordinatorDuurzaamheids managerAdministratief medewerker – KokFinancieel strateegDrukkerLandschapsarchitect

Bouwen/terrein: MetaalbewerkersHoutbewerkersBouwersTuinmedewerkerLichtontwerperTerrein onderhoud.