★ PROGRAMMA LANDJUWEEL 2018 ★

Het is ongelooflijk, maar waar! Zowaar alles netjes op een rijtje! De georganiseerde chaos op een presenteerblaadje speciaal voor de nieuwsgierige aagjes en controlfreaks onder ons.

Een wolk van informatie met werkelijk voor ieder wat wils van ’s ochtends tot ’s ochtends. Verzameld uit alle hoekjes en gaatjes, een programma dat zintuigen zal samensmelten tot een oneindig gelukzalige happening waar je gegarandeerd mooier en verrijkter uitkomt. Vraag ons niet hoe…en, dit is nog lang niet alles! Waanzin is het! Pak je vergrootglas, zoem, klik, doe wat je niet laten kunt! Of, doe het niet, veel beter en laat je verrassen!

klik hier voor blokkenschema
woensdag, donderdag & vrijdag: https://bit.ly/2Jmw3ox
Zaterdag & Zondag: https://bit.ly/2zFcd8w

☞ Haal hier je tickets en kruip door het gat van het kosmies lek: Landjuweel tickets

Zee Avi ✶ I AM MOORE ✶ RUMBO TUMBA ✶ Payambó ✶ Zion Train ✶ TinaKristina ✶ Pandae ✶ DANSOR ✶ Stefnitz ✶ Lutopia Orchestra ✶ Rumble in the Barn ✶ Pushin Wood ✶ UMEME ✶ UMOJA ✶ Tom van Huijstee ✶ StarFishTaxi ✶ MAN II CO ✶ Soralino Company ✶ Heiko Dijker✶ DutchAcidFamily ✶ Natural High ✶ Tosca Niterink, Anita Janssen – Wild Wife Adventures ✶ DJ Radikal Rüpert ✶ www.mamihmusic.com✶ ZO13 ✶ Ecstatic Dance ✶ DJ Esta Polyesta ✶ MARDHYS ✶ Roots Rising ✶ Matiu Te Huki ✶ La Fanfarria del Capitán ✶ Isis & Mozes ✶ Yossi Fine & Ben Aylon ✶ BANDA FULÔ ✶ Mame N’Diack Thiam ✶ NasFiora ✶ Ramana Magic ✶ Soralino Company ✶ Captain Frank & the Cheap Ho’s ✶ System 47 ✶ Cia Rosstro ✶ Los Calxunxos Tuyos ✶ LOONALOOP ✶ Trikosis ✶ Mabassa ✶ Amsterjam ✶ Martien Groeneveld Carlien Jeanne ✶ Colors of India ✶ Jyoti Verhoeff ✶ Pernilla Kannapinn ✶ SnowApple ✶ Samba Salad✶ Trikosis ✶ En nog veeeeeeel meer!