Lieve Landjuweeltjes!

Het sierraad van de zomer schittert in nabijheid. Verlangend kijken wij er naar uit jullie weer het Kosmies Lek in te leiden.

Een groot gedeelte van het programma is rond. Vele bevriende kunstenaars en artiesten hebben al laten weten dat ze eind juli in Ruigoord te vinden zijn … maar je kent ons, we laten het poortje naar het programma nog altijd op een klein kiertje. Binnenkort zullen we wat namen door laten schemeren.

Wat we in ieder geval wel kunnen laten weten is dat er dit jaar veel meer theater zal zijn op Landjuweel. Het fameuze Jetlag theaterfestival op ADM vindt vlak voor Landjuweel plaats, en veel van de daar optredende artiesten komen vervolgens naar onze vrijhaven.

Ook voor de kleintjes is er dit jaar nog meer te doen, met oa. de Molina (het reuzenradje bekend van de Aprilfeesten), een groot palet aan leuke workshops, voorstellingen, natuurlijk onze Why Not circustent en verspreid over het terrein limonade barren.

En voor de afwachtende nachtvlindertjes onder ons… binnenkort hebben we meer nieuws over het nachtprogramma.

Event: Landjuweel 2018 ✭ 45 jaar Ruigoord
Tickets: https://bit.ly/2Lsh8dV