WIE ZIJN DE ‘VRIENDEN VAN RUIGOORD’ EN WAT DOEN WE?

De Vrienden van Ruigoord zijn de grote groep nauwe betrokkenen, geestverwanten, trouwe bezoekers en liefdevolle medemensen die Ruigoord mag rekenen tot zijn beste vrienden.
Je word lid van de Vrienden van Ruigoord door jaarlijks een bedrag over te maken. Met de inkomsten kunnen we over een paar jaar de kerk weer een goeie opknapbeurt geven.

Behalve dat we al je centen willen, vinden we het nog veel belangrijker dat deze Facebook groep tot leven komt en het een algemeen kanaal wordt voor alle Ruigoord gerelateerde zaken die alle Vrienden aan gaan!

Graag roepen we je op deze groep te delen onder jouw Vrienden die ook onze Vrienden zijn.

Ook als je krap bij kas zit, vindt dat je al genoeg bijdraagt, filosofische bezwaren hebt tegen het financiĆ«le systeem, al je euro’s in bitcoins hebt gestopt, al genoeg andere arme vrienden financieel onderhoudt, of andere bezwaren hebt om betalend lid te worden: geen probleem, even goeie Vrienden, en word gewoon alsnog lid van onze Facebook groep De Vrienden van Ruigoord!

https://www.facebook.com/groups/232533340623413/