O zoete, zachte, prachtige Regen’

Gelovend in Oude Tradities, stammend uit de Tijd dat de mens niet tegen maar mét de Natuur samenwerkte, nodigt Leila jullie uit om contact te maken met de Elementen. Onze binnen – en onze buitenwereld is opgebouwd uit Water, Aarde, Lucht en Vuur, en wat daartussen en omheen zweeft, is mogelijk Ether? Hoe verhouden we ons tot de Levende Wereld, waarin Winden waaien, Bomen groeien en Golven klotsen? Hoe is het met het Vuur gesteld dat binnen in ons brandt? Zou Moeder Aarde zelf ook eens gedragen willen worden? Leila geeft simpele, speelse handvatten en begeleidt liefdevol en oordeelloos tijdens het schrijven van een speciale Brief…

Verzorgd door: Leila van Wetten
Leila van Wetten (1993) is performance, taal- en levenskunstenaar, sinds 2018 gevestigd op Ruigoord. Ze studeerde af in de richting Theater aan de opleiding Writing for Performance (HKU). Sindsdien maakt ze voorstellingen in klein en groot verband, waarin zowel fysiek spel, eigen of vertaalde poëzie, rituelen en interactiviteit de ruimte krijgen.

Duur: 45 min

Minimale Leeftijd:

Minimaal aantal:

Kosten: in overleg

Contact via:
Leila van Wetten
leilavanwetten@gmail.com