Beide Ruigoordse kunstenaars tonen nieuw werk uit 2019 in de twee mooie zalen van de Pronkaemer in het Museum Heerenveen. Ook wordt van elk van de kunstenaars een klein boekje met recent werk ten doop gehouden. De nieuwe tempera-schilderijen van Elsje Elysée Stroetinga behoren tot een serie met als titel “Fête Foraine”. De grote, kleurige paintbrush-schilderijen van Rob van Tour hebben als thema “Paintbox” (uit de song van The Incredible Stringband). Zie de afbeeldingen die hierbij gaan. Allen zijn van harte welkom op de tentoonstelling.

Museum Heerenveen ~ De Pronkkaemer
Minckelersstraat 11 ~ 8442 GE Heerenveen
di t/m vr 11 – 17 uur / za en zo 13 – 17 uur

Expositie twee kunstenaars uit Ruigoord:
Elsje Elysée Stroetinga en Rob van Tour,
van woensdag 4 tot vrijdag 20 december 2019.

Feestelijke opening vrijdag 6 december 17.00 uur
door Dichter des Vaderlands Tsead Bruinja.