The HALO Experience

Laden Evenementen

Geleide meditatie & Healing sessies

Deze unieke 2 uur durende transformerende helende reis bestaat uit o.a. energiewerk, sound healing (zang/handpan) en een geleide meditatie.

Tijdens de eerste sessie faciliteert Mathieu Source Healing dat op lichaam en energie niveau werkt. De helende frequenties ruimen blokkades op en activeren het zelfhelende vermogen van het lichaam om daar waar nodig balans te brengen. Tijdens deze sessie geeft Eyra sound healing met haar stem en de helende vibraties van de handpan.

Na de sessie is er gelegenheid om je ervaring te delen. Dan volgt een korte pauze om even te gronden.

Tijdens de tweede sessie verzorgt Eyra een geleide meditatie dat veel meer is dan dat. Tijdens deze frequentie booster ga je op reis door prachtige landschappen en energievelden. Terwijl Eyra zich afstemt op de groepsenergie tuned ze in om te zien welke overtuigingen en blokkades opgeruimd willen worden en wordt de waarheid op diep niveau geïntrigeerd. Ook maken we contact met het Quantum veld.

Ondertussen creëert Mathieu een energieveld dat meer op ziels- en Quantum niveau werkt en je dicht bij je ware zelf brengt. De combinatie van beiden methoden maakt dat de transformatie op vele lagen voelbaar is. Ons hele systeem voelt verlichting omdat lagere frequenties uit onze cellen en energieveld transformeren en hogere vibraties binnenbrengen. Hierdoor verhoog je je trillingsfrequentie en maak je als het ware een Quantum sprong. In deze nieuwe tijdlijn bevinden zich andere mensen, banen en situaties die nog beter aansluiten bij jouw blauwdruk en dus zal je meer flow ervaren en plezier beleven. Daarnaast is in groepsverband je trillingsfrequentie verhogen enorm krachtig en werkt ook door op je kinderen en de rest van de wereld.

 

Reacties:
“Ik heb voor het eerst ervaren om zelf-loos te zijn!” 

“Er diende zich een oud verhaal aan dat ik nu vanuit een heel ander perspectief zie. Niet langer iets om me voor te schamen, maar ik zie nu het grotere doel erachter.”

Profiteer van de vroegboekkorting!

Voel je dat het tijd is voor een energetische boost? Bestel dan tot en met 12 september je tickets voor de HALO Experience met vroegboekkorting. Profiteer snel en vergeet je familie en vrienden niet uit te nodigen!

Tickets en meer info: https://www.sourcehealingibiza.com/tour-nl.html

Ga naar de bovenkant