Sinterklaas komt naar Ruigoord

Laden Evenementen

Hij komt… hij komt! Sinterklaas komt naar Ruigoord!

Zoals dat al jaren een traditie is, zijn pieten groot en klein in alle kleuren van de regenboog welkom in Ruigoord. Witte pieten, yin yang pieten, groene en gouden pieten, pieten met roet, pimpelpaarse, regenboog pieten en natuurlijk een wat verstrooide Sinterklaas met geen kruis, maar een psi-list op zijn mijter. Wij vieren dit magische kindersprookje al minstens 30 jaar op onze eigen wijze!

Er is live muziek voor de kinderen, dus iedereen mag uit volle borst meezingen. Voor de buikjes zal ook worden gezorgd. Pannenkoeken, soep en natuurlijk strooigoed! Helemaal suikervrij strooigoed kunnen we niet beloven, maar mocht je daar voorkeur voor hebben dan raden we je aan zelf wat lekkers mee te nemen.
Samen maken we er één groot feest van en natuurlijk zijn er ook weer grote zakken vol cadeaus. Maar, om dat te verwezenlijken is er wel een belangrijke opdracht voor de ouders om Sint en de Pieten te helpen.

Naast het kopen van een entree kaartje voor het mogelijk maken van alles rondom deze viering vragen we de ouders:

? Koop of maak een cadeau voor je kind van ongeveer 5 tot Max. 10 euro. We houden het graag gelijkwaardig, niet iedere portemonnee is even groot.

? Zet de naam en de leeftijd van je kind GROOT op het pakje zodat we niet hoeven te zoeken.

? Meldt je kind + leeftijd aan door een kaartje te kopen.

? Lever op de dag zelf 3 december voor 15:00 uur het cadeautje stiekem in bij de pastorie (huisje rechts grenzend aan de kerk).

? Entreekaartjes zijn er in 2 vormen, 1 voor de mensen met een kleine portemonnee, en 1 normale. Ieder kind heeft een kaartje nodig en mag 2 ouders meenemen.
☞ Vergeet dit niet, dat voorkomt grote teleurstelling!!! ☜

ψ Vier dit Ruigse Sinterklaasfeest met ons mee en nodig je vrienden met kinderen uit! ψ

We zijn nog op zoek naar ouders, opa’s, oma’s, neefjes, nichtjes, broers of zussen die het leuk vinden om een handje te helpen bij de organisatie. Speel een piet, help met schminken, bak pannenkoeken of help mee de kerk mooi te maken!

Lijkt jouw dit leuk? meldt je dan via minke@ruigoord.nl 

Ga naar de bovenkant