Laden Agenda

Het laatste weekend van deze maand staat in het teken van Samhain, Halloween & Dia de Los Muertos.
Jaarlijks nemen we rond deze tijd afscheid van het oude & staan we stil bij zij die zijn heengegaan.

Op zaterdag 30 oktober verzamelen we vanaf 17h in de kerk alwaar de hele avond op het interactief nagedachtenis altaar ruimte is om je geliefde overledenen te herdenken. Plaats een foto of object naar eigen inzicht, brand een kaarsje of wierook. Bepaal je eigen ritueel.
Rond 18h15 gaat de zon onder en verzamelen voor het vuurritueel om afscheid te nemen van het oude. Dit ritueel wordt zoals gebruikelijk door Maxi geleid in samenwerking met haar vertegenwoordigers van de windrichtingen.

Vanaf ongeveer 19h gaat het potluck buffet in de kerk open. Je kunt hier een eetbare donatie plaatsen voor het contemplatief diner.

Vervolgens is er ruimte voor overige inhoudelijke bijdragen.

Als je graag een bijdrage levert aan deze ceremoniële avond in de vorm van een toepasselijke kunstuiting in welke vorm dan ook dan ben je van harte uitgenodigd. Het Holistisch Tempel Genootschap staat klaar met ondersteuning.

vanaf 17h Interactief altaar open
vanaf 18h vuurceremonie
vanaf 19h potluck buffet

Het eerder aangekondigde 3 gangen diner is komen te vervallen.
Vanaf 19h is de potluck buffet tafel geopend voor eetbare donaties voor de Samhain viering. Plaats hier alsjeblieft een gerecht dat je wilt delen met de gemeenschap.