Laden Agenda
Dit programma is voorbij.

Cacao ceremonie, Lig concert & Dans Workshop

20.00 – Ontvangst
Jullie zijn welkom in de kerk van Ruigoord en krijgen een kopje thee of Chai om te landen en elkaar alvast een beetje te ontmoeten. Je kunt een plekje uitzoeken in de kerk waar je je matje en dekentje neerlegt voor tijdens het lig concert. Houdt je ten alle tijden aan de 1,5 meter.

20.30 – Cacao rond het vuur
De avond zal beginnen met een Cacao ritueel rondom het vuur onder de sterren. (Kleed je dus vooral warm aan!) Cacao wordt in de Maya cultuur gezien als medicijn, en zo zullen wij de Cacao óók deze avond tot ons nemen. De pure Cacao verbindt ons dieper met ons hart en onze creativiteit, zeker als het samen in cirkel om het vuur gedronken wordt. Onder begeleiding van Sam Donders zullen we de Energie van de dag volgens de sterren in de Maya Kalender bespreken, en de Cacao tijdens een korte meditatie rondom het vuur tot ons nemen.

21.30 – Lig Concert
In stilte lopen we richting de kerk, je komt terug bij je gekozen plekje met eigen matje/dekentje om te gaan liggen en het lig concert onder begeleiding van Piet Jan Blauw zal beginnen. Je zal volledig meegetrokken worden in de muziek, terwijl je lichaam de Cacao verwerkt. Ondertussen zullen je gedachten zich nog bezighouden met de energie van deze dag, en ga je bij jezelf na wat dit allemaal voor jou betekent.

22.30 – Dans workshop
Het ligconcert manifesteert zichzelf langzaam aan in een dans avontuur. Onder begeleiding zullen we langzaam uit de liggende positie komen en de avond in dansen om lichamelijk het avontuur aan te gaan. Leef! Beweeg! Geniet! Huil! En vooral Dans! Ga volledig op in de energie van de Cacao, de muziek, jezelf en de mensen om je heen.

23.30 – Afsluiting
Tegen het einde van de avond komen we weer bij elkaar, in het midden van de kerk, in cirkel. Zoals we samen de avond zijn begonnen, zullen we ook deze avond samen af sluiten. Hopelijk met mooie nieuwe inzichten en een heerlijk dansavontuur achter de rug!
ZELF MEENEMEN: Dekentjes/kussentjes en matje voor tijdens het ligconcert (Ivm hygiëne kunnen wij dit helaas niet voor jullie verzorgen).
Medicinal Cacao, ligconcert & Dans workshop plus de hele avond gratis Thee & Chai! Wil je hier vrijdag 17 september bij zijn?

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link en kosten €25,-;
https://eventix.shop/cus3bays

– Rondom het vuur, tijdens het lig concert & de dans, zullen wij rekening houden met de maatregelen vanuit het RIVM & vooral de 1,5 meter afstand toepassen.

Piet Jan Blauw:
https://www.youtube.com/watch?v=3Ee5UTY7znw

Visuals: Vera Tan Hoveling
http://www.verahoveling.org/

Cacao ceremonie; Sam Donders
http://www.cozyconsciousness.nl/

Op Ruigoord hanteren wij ten alle tijden de huidige Corona veiligheidsmaatregelen.