Laden Agenda

Cacao ceremonie,  Lig concert met Gong/Klankschalen & Ecstatic Dance.

20.00 – Ontvangst
Jullie zijn welkom in de kerk van Ruigoord en krijgen een kopje thee of Chai om te landen en elkaar alvast een beetje te ontmoeten. Je kunt een plekje uitzoeken  in de kerk waar je je matje en dekentje neerlegt voor tijdens het lig concert.

20.30 – Cacao rond het vuur
De avond zal beginnen met een Cacao ritueel rondom het vuur onder de sterren.  (Kleed je dus vooral warm aan!) Cacao wordt in de Maya cultuur gezien als  medicijn, en zo zullen wij de Cacao óók deze avond tot ons nemen. De pure Cacao  verbindt ons dieper met ons hart en onze creativiteit, zeker als het samen in  cirkel om het vuur gedronken wordt. Onder begeleiding van Sam Donders zullen we de Energie van de dag volgens de sterren in de Maya Kalender  bespreken, en de Cacao tijdens een korte meditatie rondom het vuur tot ons  nemen.

21.30 – Lig Concert met Gong en Klankschalen
In stilte lopen we richting de kerk, je komt terug bij je gekozen plekje met eigen  matje/dekentje om te gaan liggen en het lig concert onder begeleiding van Cosmic Sound zal beginnen.  Je zal volledig meegetrokken worden in de muziek,  terwijl je lichaam de Cacao verwerkt. Ondertussen zullen je gedachten zich nog bezighouden met de energie van deze dag, en ga je bij jezelf na wat dit allemaal  voor jou betekent.

22.30 – Ecstatic Dance
Het ligconcert manifesteert zichzelf langzaam aan in een dans avontuur. Onder  begeleiding van Piet Jan Blauw zullen we langzaam uit de liggende positie komen en de avond in  dansen om lichamelijk het avontuur aan te gaan. Leef! Beweeg! Geniet! Huil! En  vooral Dans! Ga volledig op in de energie van de Cacao, de muziek, jezelf en de  mensen om je heen.

23.30 – Afsluiting
Tegen het einde van de avond komen we weer bij elkaar, in het midden van de  kerk, in cirkel. Zoals we samen de avond zijn begonnen, zullen we ook deze  avond samen af sluiten. Hopelijk met mooie nieuwe inzichten en een heerlijk  dansavontuur achter de rug!

 ZELF MEENEMEN: Dekentjes/kussentjes en matje voor tijdens het ligconcert  (Ivm hygiëne kunnen wij dit helaas niet voor jullie verzorgen). 

Medicinal Cacao, ligconcert & Dans workshop plus de hele avond gratis Thee &  Chai! Wil je hier vrijdag 29 oktober bij zijn? Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link en kosten €25,-.

https://eventix.shop/cus3bays

Piet Jan Blauw;
https://www.youtube.com/watch?v=3Ee5UTY7znw

Gong concert met Cosmic Sound;
https://www.cosmicsound.nl/

Visuals: Vera Tan Hoveling
http://www.verahoveling.org/

Cacao ceremonie; Sam Donders
http://www.cozyconsciousness.nl/

Op Ruigoord hanteren wij ten alle tijden de huidige Corona veiligheidsmaatregelen.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus