Jazz op Zondag

Laden Evenementen

Stap binnen in de magische wereld van jazz en wereldmuziek tijdens de betoverende opening van de concertserie in Ruigoord op 17 maart 2024! Bereid je voor op een onvergetelijke Braziliaanse middag vol ritme, passie en meeslepende melodieën, allemaal te beleven in de historische kerk van Ruigoord.

Laat je meevoeren door de hypnotiserende klanken van de getalenteerde zangeres Femke Smit, die je meeneemt op een reis door de weelderige muzikale landschappen van Brazilië. Met haar krachtige stem en charismatische podiumaanwezigheid weet Femke het publiek te betoveren en harten te veroveren.

Verlies jezelf in het ritmische spel van drummer/percussionist Olaf Keus, die een buitengewone band heeft samengesteld voor deze bijzondere gelegenheid, en je meeneemt naar de zonovergoten stranden van Rio de Janeiro.

Samen met de Braziliaanse drummer/percussionist Wagner Vasconcelos, de virtuoze Braziliaanse gitarist Daniel Montes, die bekend staat als een van de oprichters van de Casuarina-groep en een meester is op de 7-cordas gitaar, en de virtuoze gitarist Daniel de Moraes uit Uruguay, die veel gevraagd is vanwege zijn uitmuntende kennis van alles wat Zuid-Amerikaans is en zijn samenwerkingen met artiesten zoals Ivan Lins, belooft deze middag een muzikale reis te worden die je niet snel zult vergeten. 🌟🎶

Kerk Open: 14:00
Aanvang programma: 16:00
Locatie: Ruigoord Kerk
Kosten: Gratis

Ga naar de bovenkant