Pasen in Ruigoord! Het Insecten Feest

Laden Evenementen

Eindelijk weer kinderplezier op Ruigoord!

Maandag 10 april vieren we Pasen in Ruigoord!

Net als vorig jaar wordt er weer een groot paasfeest georganiseerd op Ruigoord en we hopen dat jullie daar ook weer bij zijn. Op tweede paasdag is Ruigoord van de kinderen en vieren we het aanbreken van de meest vruchtbare periode van het jaar waarin alles opnieuw tot leven komt! Dit Paasfeest gaat over wat we terug kunnen geven aan de natuur! We gaan eitjes zoeken EN we gaan zaadbommen verspreiden. ??

Geef terug aan moeder aarde!
We vieren pasen dit jaar samen met The Pollinators, zij zetten zich in voor een gezonde leefomgeving voor bestuivende insecten. Samen met hen willen we aan de natuur terug geven. We gaan de bijen een handje helpen door zaadbommen te maken en deze door Ruigoord te verspreiden. Tijdens het verspreiden zal er een mooi verhaal worden verteld waarin het belang van insecten wordt toegelicht en de liefde voor de natuur wordt aangewakkerd. ?

Welke insect ben jij?
Daar hoort natuurlijk een insecten outfit bij, dus deze mag je ter plekke maken met tweedehands stoffen en gerecycled materiaal, er is een kostuummaker die jullie hierbij zal helpen! je kan zelf natuurlijk ook al van te voren aan de slag! Ontwaak je innerlijke bij, hommel of een wesp en ga los tijdens het insecten dansbal in de Kerk! Ouders… doen jullie ook mee!? Er is een prijs voor de best verklede familie!

Paas Ontbijt (10:00 – 12:00 )
We beginnen deze dag met een groots Paas ontbijt, een brunch vol lekkernijen zoals verse jus, bananenbrood en gekleurde eitjes! Schuif aan bij een van de lange tafels in de kerk. De kachel zal lekker branden en natuurlijk wortdt er een mooi paasverhaal verteld over de bloemetjes en de bijtjes! Wil je hierbij zijn? Zorg dan dat je een insecten feest familie ticket INCL ontbijt reserveert via: kindjuweel@gmail.com

Tickets (Chocolade eitjes & zaadbom inbegrepen!)
Familie ticket voor 4 personen: € 40,00
Familie ticket voor 4 personen inclusief paas ontbijt: € 75,00
Enkel Ticket: € 15,00
Kleuter ( 1- 3 jaar ) Ticket: € 5,00

Ga naar de bovenkant