Felt Sense Trance

Laden Evenementen

Felt Sense Trance is een 4 uur durende allesomvattende transformatieve sessie om gezondheid, vrede, liefde en welvaart voor iedereen te belichamen.

Healing Yoga, Transformative Dance en Shamanic Sound Healing.

Felt Sense Trance gaat over het voelen waar in je lichaam, waar in je systeem, we naar ontspanning en heling kunnen komen. Naast allerlei pijntjes en gevoeligheden, kan zich nog veel meer vastzetten in het lichaam. Oude emoties en gevoelens die bevriezingen en blokkades kunnen gaan vormen in het lichaam. Met de Felt Sense Trance gaan we deze gevoeligheden opsporen, we gaan er doorheen bewegen, we trillen het los en vervolgens voeren we het af.

We stemmen af op de energie van het moment. Op 28 april is het volop lente. Het thema voor deze editie is dan ook VRUCHTBAARHEID. Het mannelijke en het vrouwelijke komt samen in deze tijd. Groei, overvloed en wedergeboorte zijn de thema’s.

Branka Zgonjanin (Embody Peace®), Mattijs Snoei (De Volle Zon) en EduArt (Natural High) hebben de handen ineengeslagen om enkele fundamentele spirituele oefeningen met elkaar te verweven en een inspirerende en versterkende ervaring te ontwikkelen voor iedereen die geïnteresseerd is in diepe ontspanning, innerlijke groei en bewustzijnsontwikkeling.

Over de begeleiding
Eduard Kouwen (a.k.a. EduArt) is de eigenaar van Natural High en Natural High Yoga en heeft vele jaren ervaring in yoga en lesgeven op allerlei vlakken. Zijn lessen gaan over zelfgenezing. In ontspannen contact met het lichaam leren we voelen en helen. naturalhighyoga.com en naturalhigh.eu

Branka Zgonjanin (a.k.a. Iskra Bela) is danseres, beeldend kunstenaar en kruidkundige. Ze studeerde choreografie (MA, Theaterschool, Amsterdam, 2011) en antropologie (MA, Universiteit van Belgrado, 2005). In recente werken werkt Branka nauw samen met de plantenwereld en creëert ze kunstwerken die hybriden zijn van kruidkunde, prestatie ritueel en diepe ecologie.

brankazgonjanin.com
iskramassage.nl

Mattijs Snoeij is energetisch genezer, met de gave om energieën te voelen en te transformeren, en te werken met de geesten. Geleid door de geesten kreeg hij de opdracht om zijn kennis van de wereld waarin we leven te completeren. Zijn leraar leert hem het pad van de Lakota-stam, waardoor hij zijn behandelingen vanuit diepere dimensies kon halen. De Dreamscape is een combinatie van de sjamanistische trancetechniek, energetische healing en zijn muzikale talenten. devollezon.com

Lokatie: Ruigoord Amsterdam. Parkeren gratis
Tijdstip: 28 april 2023 19:00-23:00. Deur open 18:40

Tickets

 

Ga naar de bovenkant