Concert in the Salon: Inda Duran, Simon Bauke & The Collective Move

Laden Evenementen

3 getalenteerde artiesten zullen hun unieke en persoonlijke muziek presenteren in de Salon op 5 april! Veel vrienden en geweldige muzikanten zullen het podium met hen delen.

Inda Duran
Inda is een veelzijdige jonge kunstenaar gevestigd in Amsterdam. Ze is momenteel actief in verschillende studio-projecten in de stijlen van indie-jazz en Indonesische synth-pop. Daarnaast maakt ze illustraties onder het initiatief “Goat on a bike” in samenwerking met Richard Nacinelli, bijvoorbeeld voor albumhoezen. Samen met Antonio Todisco werkt ze aan haar debuutalbum, waar je kunt duiken in Inda’s kleurrijke wereld van expressieve geluiden en speelse melodieën. Vanavond zal ze enkele van deze nummers presenteren met Richard Nacinelli op de elektrische basgitaar.

Simon Bauke
Muziek uit de ziel, geschreven op vele verschillende plaatsen in heel Europa. Hij zal worden vergezeld door Iris op zang.

The Collective Move
The Collective Move is een grote groep jonge muzikanten en kunstenaars gevestigd in Amsterdam. Het collectief heeft als doel het concept van “sonische vertelling” te verkennen, waarbij hun muzikale vocabulaires zich uitstrekken van klassieke muziek, opera, Hindoestaanse Ragas, progressieve rock, jazz tot spontane improvisaties.

De originele muziek geschreven en gecomponeerd door haar leider en percussionist Leonardo Lucibelli, zal op het podium worden gebracht door zes getalenteerde muzikanten die je verbeelding in beweging zullen brengen en je meenemen naar het universum van de nieuwste ongepubliceerde compositie “Land of the Sun, the Moon and Cosmic Melodies”.

Deze avond zal The Collective Move een verhaal uitvoeren dat in staat is om de immense schoonheid van de klanken van de Italiaanse volksmuziek te weerspiegelen met de unieke expressie van jazz en de Indiase klassieke muziek, kunstvormen die alle grenzen en talen overstijgen. @thecollectivemove @bruceleo

Tijd: De deuren gaan open om 19:00 uur, de show begint om 20:00 uur!
Drinks: Als je een drankje wilt drinken, neem dan contant geld mee want de Salon accepteert alleen cash.

Kaarten
kunnen online worden gekocht (via de ticketlink) of aan de deur (contant)
Voor studenten en vrienden van Ruigoord is een kaartje €15,-

De avond zal worden gepresenteerd door Cedric Vermue, die ook het live geluid zal verzorgen.

Ga naar de bovenkant