Circle Of Life – Mac Macartney

Laden Evenementen

Circle of Life; ‘an evening with Mac Macartney’ in de Salon

‘Elder’ Mac Macartney komt naar Ruigoord voor de komende Circle of Life. Op 28 Maart zal hij een talk geven in de Salon. Mac is jarenlang in de leer geweest bij Native Americans en heeft diepe kennis en inzichten opgedaan in vragen die veel mensen bezighouden. Mac moedigt ons aan onszelf te helen en de leider in onszelf te vinden, de leider die onverschrokken in actie komt voor een betere wereld. Hij noemt het de twin trail. Mac weet ons aan de hand van prachtige verhalen op subtiele en liefdevolle wijze te inspireren om onze energie te steken in de essentie van het leven in deze tijd.

Wat kan je verwachten van de cirkel
We verwelkomen je met open armen in de Salon in Ruigoord. Je voelt je ondergedompeld in de weelde van de Salon en de vrijheid die Ruigoord ademt. We eten samen een vegetarische maaltijd. Daarna kun je een plek zoeken in de zaal en start het inhoudelijke programma, dat bestaat uit verschillende onderdelen. De lezing van Mac is in het Engels. Hierna hebben we tijd om elkaar te spreken en te inspireren. Ook Mac is hierbij en kijkt ernaar uit jullie te ontmoeten.

Wisdom and stories by Mac Macartney;
Mac is an international speaker and leadership practitioner with over thirty years’ experience in people and organisation development. Alongside his extensive experience of working with organisations he also founded Embercombe, a social enterprise located in the south west of the UK, which seeks to explore and promote the profound regeneration of land, society, and people.

All of Mac’s work is focused towards the emergence of a just, peaceful, regenerative, and flourishing future for all species. Whether delivering keynotes for business conferences, addressing small or large gatherings at festivals, or mentoring individuals, Mac uses story as the primary means of conveying questions and a way of living that could bring society back to its senses – as Charles Eisenstein once wrote, “the more beautiful world our hearts know is possible”.

Bio Nederlands:
Gedurende 20 jaar heeft Mac mentoring ontvangen van een groep native American indigenous elders. Deze wijsheid heeft zijn wereldbeeld sterk beïnvloed en speelt een grote rol in zijn werk. Hij begeleidt zowel mensen als organisaties, van grassroot tot multinationals in hun zoektocht naar een betere wereld. Hij probeert de oude wijsheid die uitgaat van wederkerigheid, onderlinge afhankelijkheid en eerbied voor het leven samen te brengen met de uitdagingen en mogelijkheden van de 21st eeuw. Al zijn werk is gefocused op een eerlijke, vredige en regeneratieve toekomst voor al het leven op aarde. 

Delicious Food by Foodoolounge;
De mannen van Foodoolounge verzorgen voor ons een heerlijke vegetarische maaltijd. Kenmerkend voor hen is hun energieke stijl, hun liefde voor eten en de verrassende en verfijnde smaak combinaties. Als zij het eten komen opscheppen is het altijd een feestje. Misschien ken je ze wel, want ze zijn op menig event van Ruigoord verantwoordelijk voor het heerlijke eten.

Programma

17:30 De Salon gaat open
18:00 Dinner time
19:00 Start inhoudelijk programma
21:00 Community time
22:00 Einde

Waar
De Salon, Ruigoord

Tickets
Wij zouden het fijn vinden om met elkaar te eten. Het kaartje voor de avond is exclusief eten. Als je mee wilt eten bestel dan ook een diner kaartje.

Avond kaartje 35 euro
Diner kaartje 15 euro
Avond kaartje voor de kleine portemonnee: 17,50 euro

Dit event wordt georganiseerd door Circle of Life, wij organiseren cirkels op het gebied van natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een mooi concert, een ademsessie, een verdiepende lezing, een warme Ayurveda avond of een ceremonie.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg Circle of Life op Telegram;

https://t.me/+p1ywJnsU-mdkZmY0

Of stuur een mailtje naar
carlijn@circle-of-life.earth
of maartje@circle-of-life.earth

Salon Ruigoord, Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Ga naar de bovenkant