Circle Of Life – Jennifer Ann

Laden Evenementen

Earth Day celebration & ceremonial concert with Jennifer Ann

Op Earth Day komen we samen, vieren het leven en eren onze moeder aarde. We zijn ontzettend blij onze volgende cirkel aan te mogen kondigen met Jennifer Ann & friends.

Jennifer neemt ons in haar liedjes mee naar een wereld waar magie en realiteit elkaar ontmoeten. Dankbaarheid voor de elementen, het leven en de processen waar we allemaal onherroepelijk doorheen gaan zijn leidend in haar werk. De manier waarop Jennifer ons mee voert tijdens een concert is uniek, een prachtige mix van ritueel, muziek en spiritualiteit zorgt ervoor dat je naar binnen gaat, dicht bij je gevoel komt en uiteindelijk meezingt en danst met een traan en een lach.

Wat kan je verwachten van de cirkel?
Er is vegetarisch eten van Foodoolounge (de in Ruigoord ‘beroemde koks’, vermaard door hun heerlijke eten en fijne zijn), verder is er yummie cacao van Jennifer te verkrijgen achter de bar van de Salon. Het programma bestaat uit ritueel, muziek, zingen, dankbaarheid en viering. Na het programma is er nog tijd voor een drankje en een kletsje in de Salon.

Programma
17.30 De Salon gaat open
18.00 Dinner time
19.00 Start programma
20.45 Community time
22.00 Einde

Waar
De Salon, Ruigoord

Tickets
Een kaartje is ex diner ticket. Je kan los een diner kaartje kopen.
Programma (ex diner): 17,50 euro

Dit event wordt georganiseerd door Circle of Life, zij organiseren cirkels op het gebied van natuur, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een mooi concert, een ademsessie, een verdiepende lezing, een warme Ayurveda avond of een ceremonie.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg Circle of Life op Telegram; https://t.me/+p1ywJnsU-mdkZmY0

Of stuur een mailtje naar carlijn@circle-of-life.earth en/of maartje@circle-of-life.earth

Ga naar de bovenkant