Armand Memorial 2022

Laden Evenementen

Leve Armand!

Deze avond staat in het teken van Herman van Loenhout, beter bekend als Armand, de in 2015 overleden protestzanger en Ruigoord trofeehouder (2009) die nog steeds voor velen, binnen en buiten Ruigoord, een bron van inspiratie vormt. Armand is met name bekend als jaren-zestig-icoon vanwege zijn monsterhit ‘Ben ik te min’ uit 1966, maar hij heeft véél meer prachtige liederen geschreven. Deze memorial is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij artiesten die geïnspireerd zijn door Armand een ode brengen aan een van de meest eigenzinnige en kritische geesten die ons land in de recente (muziek)geschiedenis heeft gekend. Opdat wij niet vergeten!

Het Programma

DJ Meng Ing Chu > Het in- en uitluiden van de avond wordt verzorgd door DJ Meng Ing Chu. Hij draait muziek die aansluit op de ‘Spirit van de Sixties’.

“De Calle” > Pascal Audenaert heeft een grote passie in zijn leven: kleinkunst. Als een troubadour reist hij cultuurcafés, festivals en de betere bruine kroegen af in België en Nederland, om er het publiek te verheugen met zijn gitaar en al die mooie teksten van weleer. Zijn eigen superidool Armand klinkt dikwijls door de boxen. Mooie poëtische liederen of protestsongs, met een mening maar vol lyriek. Het is dan ook een traditie geworden dat hij ieder jaar voor de Armand fans mag aantreden, zodat deze fantastische liedjes niet verdwijnen en de Ode aan Armand kan blijven bestaan. Leve Armand!

TIJDLIJN

19:00 – 19:05 Enkele inleidende woorden door Patrick Bakkenes
19:05 – 19:30 DJ Meng Ing Chu
19:30 – 21:30 ‘De Calle’ zingt Armand liederen
21:30 – 22:00 DJ Meng Ing Chu

Ga naar de bovenkant