Openbare Werken 2024

Loading Events

Wat is openbare werken?
Op 1 en 2 juni zal Openbare Werken plaatsvinden; een jaarlijks expositie evenement waarbij de ruim 40 ateliers vrij toegankelijk zijn voor publiek. Bezoekers kunnen verschillende ateliers met kunst bekijken en de kunstenaars ontmoeten. In het hele dorp en in elk atelier is er wat te doen! Zo kan er genoten worden van muziek, eten en kunst.

Het Programma
Download hier het programmaboekje

De opening: In de grote schuur op zaterdag 1 juni om 14:00
Openbare Werken wordt geopend door Touria Meliani, wethouder van cultuur van de gemeente Amsterdam.

Het gehele programma wordt jaarlijks gebundeld in een boekje inclusief plattegrond. Het boekje kan worden gebruikt als wandelgids langs de ateliers en de verschillende kunstwerken.

Het Openbare Werken Programmaboekje zal te vinden zijn in Ruigoord tijdens Openbare Werken en binnenkort zal er een online versie verschijnen.

Kunstenaars
Hier vind je alvast een overzicht van alle kunstenaars in Ruigoord en hun werk!

Oase van Verwondering
Ook de nieuwe kunstroutes die onderdeel zijn van de Oase van Verwondering zijn toegankelijk dit weekeind. Hier vind je meer informatie over de kunstwerken die deel uitmaken van deze routes.

Wat is er te doen?
Openbare werken is een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen bij de atelierhouders van Ruigoord. Heb je altijd al een atelier van binnen willen zien? Dit is je kans!
Ga op avontuur door alle wegen en paadjes van Ruigoord en ontdek Kunst, Muziek & Natuur. Bijna alle ateliers zijn tijdens dit weekeind van 12:00 tot 19:00 geopend en overal in het dorp is iets te doen. Er zullen Food-stalletjes zijn voor een hapje en een drankje, en er zullen bandjes zijn die live muziek spelen.

De toegang tot Openbare Werken is geheel gratis!

Deel deze pagina op:

Go to Top