Atelier La Prudon

In de sprankelende wereld van creativiteit ontdekte Christine Prudon op jonge leeftijd haar roeping. Met een sprankje magie in haar ogen voltooide ze haar studie in audiovisuele vormgeving en multimedia-engineering, waarna ze de bruisende ontwerpwereld betrad. Haar vaardigheden in webdesign en webontwikkeling maakten haar tot een gewilde professional, maar diep in haar hart verlangde ze naar de vrijheid van haar artistieke oorsprong. Als een vlinder die haar digitale cocon verlaat, vond ze haar weg terug naar de prachtige kunst van tekenen, schilderen en het creëren van adembenemende kleding en hoeden.

De Madhatter van Ruigoord was geboren. Als een moderne alchemist transformeert ze stoffen en materialen tot unieke en betoverende creaties. Haar hoeden zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn een symfonie van kleuren, vormen en emoties die op het hoofd van haar klanten dansen.

Wat betekent het voor jou om een atelier op Ruigoord te hebben? En voor je werk?

In het magische jaar 1996 kruiste mijn pad de liefde in Ruigoord. Sindsdien hebben we elkaar vaak gevonden op festivals en in de betoverende kerk. In die bijzondere plek hebben we talloze kostbare momenten beleefd en een warme, liefdevolle familie omarmd.

Mijn atelier is mijn toevluchtsoord, waar ik volledig tot rust kom. Daar sluit ik me het liefst af, om mijn ideeën vorm te geven en te laten opbloeien. De kruisbestuiving van jonge en ervaren creatievelingen is een bron van inspiratie waar ik intens van geniet. Hier spelen leeftijd en achtergrond geen enkele rol, want creativiteit verbindt ons allemaal op een dieper niveau.

In Ruigoord heb ik mijn plek gevonden, mijn spirituele thuis. Hier vind ik de vrijheid en de ruimte om mijn artistieke vleugels uit te slaan en mijn dromen waar te maken. Het is een plek waar ik kan groeien en bloeien, omringd door gelijkgestemde geesten die me aanmoedigen en inspireren.

Atelier: Ruigoord 14C
Tel: 06-50448080
Website: https://mediatopia.nl/
https://laprudon.nl/

Heb je interesse in een hoed? Neem contact met me op!
info@laprudon.nl